Kopieregprobleme met regstreekse strome

Alle regstreekse strome word geskandeer vir passings met derdeparty-inhoud, insluitend inhoud met kopiereg in die vorm van ’n ander regstreekse uitsending.

Wanneer derdeparty-inhoud geïdentifiseer word, sal ’n plekhouerprent dalk jou regstreekse stroom vervang. Jy sal gewaarsku word om die derdeparty-inhoud op te hou stroom. As jy hierdie waarskuwing gehoorsaam en die probleme aanspreek, kan jou stroom voortgaan.

As die derdeparty-inhoud in jou stroom bly, sal jou regstreekse stroom tydelik onderbreek of beëindig word. Jou stroom kan ook beëindig word as jy ’n kopiereg- of gemeenskapsriglyne-waarskuwing kry.

Herstel toegang tot regstreekse stroming

As jou regstreekse stroom stop, gaan jou YouTube Studio-kontroleskerm na vir waarskuwings. As jy die gelyste probleme regstel, kan jou toegang tot regstreekse stroming herstel word. Kom meer te wete oor die oplos van beperkings op regstreekse stroming.

Derdeparty-inhoud gelisensieer om in regstreekse stroom te gebruik

As jy derdeparty-inhoud gelisensieer het om in jou stroom te gebruik, moet jy die eienaar van die inhoud vra om jou kanaal deur Content ID by hul toelaatlys te voeg.

As jou kanaal nie by hul toelaatlys gevoeg is nie, kan jou regstreekse stroom onderbreek word, selfs al het jy die derdeparty-inhoud gelisensieer. Jou regstreekse stroom kan ook onderbreek word, selfs as jy dit beperk het tot gebiede waar jy al die nodige regte vir die inhoud het, as jou kanaal nie by die inhoudeienaar se toelaatlys gevoeg is nie.

Content ID-eise op geargiveerde regstreekse strome

Content ID-eise word slegs gemaak nadat jy jou regstreekse strome voltooi het, indien jy besluit om die video te argiveer. Kom meer te wete oor Content ID-eise.