Het Non-profitprogramma van YouTube activeren

Als je organisatie een account heeft voor Google voor Non-profitorganisaties, kom je in aanmerking voor het Non-profitprogramma van YouTube. Bekijk de landen en regio's waar het Non-profitprogramma van YouTube beschikbaar is.

Wat je nodig hebt

Het Non-profitprogramma van YouTube activeren

1. Ga naar Google voor Non-profitorganisaties en log in met het beheerdersaccount van je organisatie.
  2. Klik onder YouTube-programma voor non-profitorganisaties op Aan de slag.
  3. Volg de stappen.

Google beoordeelt je verzoek binnen 3 werkdagen en stuurt je een e-mail zodra de beoordeling is afgerond. Nadat het Non-profitprogramma van YouTube is geactiveerd, kun je gebruikmaken van alle voordelen die beschikbaar zijn voor non-profitorganisaties en kanaalfuncties voor YouTube-creators.

Opmerking: Als je het Non-profitprogramma van YouTube toch wilt activeren voor een ander YouTube-kanaal, log je in op je account van Google voor Non-profitorganisaties. Klik onder YouTube-programma voor non-profitorganisaties op Kanaal-ID wijzigen en volg de stappen. Wijziging van je kanaal-ID is definitief. Alle gekoppelde functies voor non-profitorganisaties worden overgezet naar het nieuwe kanaal.