Het Non-profitprogramma van YouTube activeren

Als uw organisatie een account voor Google voor Non-profitorganisaties heeft, komt u in aanmerking voor het Non-profitprogramma van YouTube. Bekijk de landen/regio's waar het Non-profitprogramma van YouTube beschikbaar is.

Wat u nodig heeft

Het Non-profitprogramma van YouTube activeren

1. Ga naar Google voor Non-profitorganisaties en log in met het beheeraccount van uw organisatie.
  2. Klik onder 'YouTube-programma voor non-profitorganisaties' op Aan de slag.
  3. Volg de stappen.

Google beoordeelt uw verzoek binnen 3 werkdagen en stuurt u een e-mail zodra de beoordeling is afgerond. Nadat het Non-profitprogramma van YouTube is geactiveerd, kunt u gebruikmaken van alle voordelen die beschikbaar zijn voor non-profitorganisaties en kanaalfuncties voor YouTube-creators.

Opmerking: Als u het YouTube-kanaal wilt wijzigen dat is geactiveerd voor het Non-profitprogramma van YouTube, logt u in op uw accounts van Google voor Non-profitorganisaties. Klik onder Non-profitprogramma van YouTube op Kanaal-ID wijzigen en volg de stappen. Wijziging van uw kanaal-ID is definitief. Alle gekoppelde functies voor non-profitorganisaties worden overgezet naar het nieuwe kanaal.