Inbäddad tredjepartssponsring och annonser i YouTube-innehåll

YouTube-kreatörer får inte använda annonser, sponsring eller annan reklam för tredjepartssponsorer eller annonsörer i sina videor om YouTube erbjuder ett motsvarande annonsformat, inklusive men inte begränsat till videoannonser (preroll, midroll och postroll) och videobumpers. Det här strider mot våra användarvillkor. När YouTube upptäcker det förbehåller vi oss rätten att inaktivera intäktsgenerering och/eller ta bort videor med sådan otillåten tredjepartsreklam.

Kreatörer på YouTube får använda betald produktplacering eller produktstöd i sitt innehåll om de följer våra annonseringspolicyer och alla gällande juridiska och lagstadgade krav. Läs mer om vår policy för betald produktplacering och produktstöd.