Jeg har glemt e-postadressen min

Slik finner du brukernavnet for Google-kontoen din:

1. Følg fremgangsmåten for å identifisere kontoen din. Du trenger
    • et telefonnummer eller gjenopprettingsadressen for kontoen
    • hele navnet på kontoen
  2. Følg denne fremgangsmåten for å bekrefte at kontoen er din.
    • Hvis du skrev inn et telefonnummer, må du skrive inn koden som ble sendt til det aktuelle nummeret.
    • Hvis du skrev inn en gjenopprettingsadresse, må du se etter en e-post fra Google i innboksen for denne e-postadressen. Skriv inn koden fra e-posten.
  3. Da ser du en liste med samsvarende brukernavn.