Glemt mailadresse

Sådan finder du brugernavnet til din Google-konto:

1. Følg vejledningen i, hvordan du identificerer din konto. Du skal kende følgende:
    • Det telefonnummer eller den mailadresse til gendannelse, du har angivet for kontoen
    • Det fulde navn på din konto
  2. Følg vejledningen for at bekræfte, at det er din konto.
    • Hvis du har indtastet et telefonnummer, skal du indtaste den kode, der sendes til den pågældende telefon.
    • Hvis du har angivet en mailadresse til gendannelse, skal du tjekke dens indbakke for at se, om der ligger en mail fra Google. Angiv koden fra mailen.
  3. Du får nu vist en liste over brugernavne, der matcher oplysningerne.