He oblidat la meva adreça electrònica

Per cercar el nom d'usuari del Compte de Google, feu el següent:

1. Seguiu els passos per identificar el compte. Caldrà que indiqueu les dades següents:
    • un número de telèfon o l'adreça electrònica de recuperació del compte
    • el nom complet del compte
  2. Seguiu els passos per confirmar que es tracta del vostre compte.
    • Si heu introduït un número de telèfon, escriviu el codi que heu rebut al telèfon.
    • Si heu introduït una adreça electrònica de recuperació, comproveu-ne la safata d'entrada per cercar un correu electrònic de Google. Introduïu el codi inclòs al correu electrònic.
  3. Es mostrarà una llista de noms d'usuari coincidents.