Se YouTube på tv med en tv-kode

Du kan knytte din mobilenhed til dit smart-tv eller din streamingenhed ved hjælp af en kode, så du kan se YouTube på dit tv, når du ikke har forbindelse til Wi-Fi.

• Hvis du vil knytte din computer til dit tv, skal du bruge en Wi-Fi-forbindelse. Få mere at vide.
  • Hvis du er medlem af YouTube TV og gerne vil se YouTube TV på dit fjernsyn, kan du få flere oplysninger ved at gå til Hjælp til YouTube TV.

Sådan bruger du din telefon, tablet eller computer til at aktivere YouTube på tv

Find koden

1. Åbn YouTube-appen på dit smart-tv eller din streamingenhed.
  2. Gå til Indstillinger .
  3. Rul ned til Tilknyt med tv-kode. Der vises en blå tv-kode på dit tv.
  4. Hav din telefon eller tablet klar, og fortsæt med vejledningen i sektionen "Indtast tv-koden på din telefon eller tablet" nedenfor.
Tv-koden bør bestå af tal. Hvis koden består af bogstaver, skal du gentage ovenstående trin for at få en numerisk kode.

Angiv koden

1. Åbn YouTube-appen på din telefon eller tablet.
  2. Klik på dit profilbillede , og vælg Indstillinger.
  3. Tryk på Se på tv.
  4. Tryk på Angiv tv-kode, og angiv den blå tv-kode, som vises på dit tv.

Fjern enheder, der er tilknyttet med kode

Du kan fjerne tilknyttede enheder ved at følge vejledningen nedenfor. Husk, at når du har fjernet en enhed, skal du bruge en ny kode, hvis du på et senere tidspunkt vil tilføje enheden igen.

Fjern tilknytningen ved hjælp af dit smart-tv eller din streamingenhed

1. Åbn YouTube-appen på dit smart-tv eller din streamingenhed.
  2. Gå til Indstillinger .
  3. Vælg Tilknyttede enheder.
  4. Fjern tilknyttede enheder én ad gangen, eller vælg Fjern tilknytning til alle enheder for at fjerne alle på én gang.

Fjern tilknytningen ved hjælp af din telefon eller tablet

1. Åbn YouTube-appen på din telefon eller tablet.
  2. Vælg dit profilbillede .
  3. Tryk på Indstillinger.
  4. Vælg Se på tv.
  5. Vælg Slet enheder.
  6. Tryk på SLET for at fjerne tilknytningen til smart-tv'et eller streamingenheden.