Se YouTube på tv med en tv-kode

Du kan bruge din telefon, tablet eller computer til at betjene YouTube-afspilning på tv ved at knytte din enhed til dit tv med en kode.

Hvis du er YouTube TV-medlem og gerne vil se YouTube TV på dit fjernsyn, kan du få flere oplysninger ved at gå til Hjælp til YouTube TV.

Sådan bruger du din telefon, tablet eller computer til at aktivere YouTube på tv

Tilknyt din tv-kode

Du kan tilknytte din tv-enhed til din telefon, tablet eller computer, når du ikke har forbindelse til Wi-Fi.

Find tv-koden på dit tv

1. Åbn YouTube-appen på din tv-enhed.
  2. Gå til Indstillinger .
  3. Rul ned til Tilknyt med tv-kode. Der vises en blå tv-kode på dit tv.
  4. Tag nu din telefon, tablet eller computer.
Tv-koden bør bestå af tal. Hvis koden består af bogstaver, skal du gentage ovenstående trin for at få en numerisk kode.

Indtast tv-koden på din telefon eller tablet

1. Åbn YouTube-appen på din telefon eller tablet.
  2. Vælg dit profilbillede og derefter Indstillinger.
  3. Tryk på Se på tv.
  4. Tryk på Angiv tv-kode, og angiv koden, der vises med blå på dit tv.

Indtast tv-koden på din computer

1. Gå til youtube.com/pair på din computer.
  2. Brug den blå tv-kode, der vises på dit tv, og indtast den i sektionen Tilknyt med tv-kode.
  3. Klik på Tilføj dette tv.

Fjern enheder, der er tilknyttet med tv-kode

Du kan fjerne tilknyttede enheder ved at følge vejledningen nedenfor. Husk, at når du har fjernet en enhed, skal du bruge en ny kode, hvis du på et senere tidspunkt vil tilføje enheden igen.

På tv

1. Åbn YouTube-appen på din tv-enhed.
  2. Gå til Indstillinger .
  3. Rul ned til "Tilknyttede enheder".
  4. Fjern tilknyttede enheder, eller vælg Fjern tilknytning til alle enheder.

På telefon eller tablet

1. Vælg dit profilbillede .
  2. Tryk på Indstillinger og derefter Se på tv.
  3. Vælg Slet enheder, tryk derefter på SLET for at fjerne den tilknyttede tv-enhed.

På computeren

1. Gå til youtube.com/pair.
  2. Under "Tilknyttede tv'er" skal du klikke på Rediger og derefter klikke på Slet .