Veure YouTube al televisor amb el codi del televisor

Pots enllaçar el dispositiu mòbil al televisor intel·ligent o dispositiu de reproducció en continu mitjançant un codi per poder veure YouTube al televisor quan no tinguis connexió a una xarxa Wi‑Fi.

• Si vols enllaçar l'ordinador al televisor, hauràs de fer-ho per connexió Wi‑Fi. Obtén informació.
  • Si ets membre de YouTube TV i vols gaudir-ne al televisor, consulta el Centre d'ajuda de YouTube TV per obtenir més informació.

Com es pot utilitzar el telèfon, la tauleta o l'ordinador per activar YouTube al televisor

Cercar el codi

1. Obre l'aplicació YouTube al televisor intel·ligent o dispositiu de reproducció en continu.
  2. Ves a Configuració .
  3. Desplaça't fins a l'opció Enllaça amb el codi del televisor. Al televisor, es mostrarà un codi del televisor de color blau.
  4. Tingues el telèfon o la tauleta a punt i segueix els passos que trobaràs a la secció "Introduir el codi del televisor al telèfon o a la tauleta" a continuació.
El codi del televisor hauria d'estar format per números. Si inclou lletres, repeteix els passos anteriors per obtenir un codi numèric.

Introduir el codi

1. Obre l'aplicació YouTube al telèfon o a la tauleta.
  2. Toca la teva foto de perfil  i selecciona Configuració.
  3. Toca Mira-ho al televisor.
  4. Toca Introdueix el codi del televisor i escriu el codi de color blau que es mostra al televisor.

Suprimir dispositius enllaçats amb un codi

Per suprimir qualsevol dispositiu que tinguis enllaçat, segueix els passos que s'indiquen a continuació. Recorda que, si suprimeixes un dispositiu i el vols tornar a enllaçar, hauràs d'introduir un codi nou.

Desenllaçar dispositius mitjançant un televisor intel·ligent o dispositiu de reproducció en continu

1. Obre l'aplicació YouTube al televisor intel·ligent o dispositiu de reproducció en continu.
  2. Ves a Configuració .
  3. Selecciona Dispositius enllaçats.
  4. Suprimeix els dispositius que hi hagi enllaçats de manera individual o selecciona Desenllaça tots els dispositius per desenllaçar-los tots alhora.

Desenllaçar dispositius mitjançant un telèfon o una tauleta

1. Obre l'aplicació YouTube al telèfon o a la tauleta.
  2. Selecciona la teva foto de perfil .
  3. Toca Configuració.
  4. Selecciona Mira-ho al televisor.
  5. Selecciona Suprimeix dispositius.
  6. Toca SUPRIMEIX per suprimir el televisor intel·ligent o dispositiu de reproducció en continu enllaçat.