Veure YouTube al televisor amb un codi

Pots utilitzar el telèfon, la tauleta o l'ordinador per controlar l'experiència de YouTube al televisor enllaçant el dispositiu al televisor mitjançant un codi.

Si ets membre de YouTube TV i vols gaudir-ne al televisor, consulta el Centre d'ajuda de YouTube TV per obtenir més informació.

Com es pot utilitzar el telèfon, la tauleta o l'ordinador per activar YouTube al televisor

Enllaçar amb el codi del televisor

Pots enllaçar el televisor al telèfon, a la tauleta o a l'ordinador quan no tinguis connexió a una xarxa Wi‑Fi.

Cercar el codi del televisor

1. Obre l'aplicació YouTube al televisor.
  2. Ves a Configuració .
  3. Desplaça't cap avall fins a Enllaça amb el codi del televisor. Es mostrarà un codi del televisor de color blau.
  4. Agafa el telèfon, la tauleta o l'ordinador.
El codi del televisor hauria d'estar format per números. Si inclou lletres, repeteix els passos anteriors per obtenir un codi numèric.

Introduir el codi del televisor al telèfon o a la tauleta

1. Obre l'aplicació YouTube al telèfon o a la tauleta.
  2. Selecciona la teva foto de perfil  i després Configuració.
  3. Toca Mira-ho al televisor.
  4. Toca Introdueix el codi del televisor i escriu el codi de color blau que es mostra al televisor.

Introduir el codi del televisor a l'ordinador

1. A l'ordinador, ves a la pàgina youtube.com/pair.
  2. A la secció Enllaça amb el codi del televisor, introdueix el codi de color blau que es mostra al televisor.
  3. Fes clic a Afegeix aquest televisor.

Suprimir dispositius enllaçats amb el codi del televisor

Per suprimir qualsevol dispositiu que tinguis enllaçat, segueix els passos que s'indiquen a continuació. Recorda que, si suprimeixes un dispositiu i el vols tornar a enllaçar, hauràs d'introduir un codi nou.

Al televisor

1. Obre l'aplicació YouTube al televisor.
  2. Ves a Configuració .
  3. Desplaça't cap avall fins a "Dispositius enllaçats".
  4. Suprimeix els dispositius que hi hagi enllaçats o selecciona l'opció Desenllaça tots els dispositius.

Al telèfon o a la tauleta

1. Selecciona la foto de perfil .
  2. Toca Configuració i després Mira-ho al televisor.
  3. Selecciona Suprimeix dispositius i, a continuació, toca SUPRIMEIX per suprimir el televisor enllaçat.

A l'ordinador

1. Ves a youtube.com/pair.
  2. A "Televisors enllaçats", fes clic a Edita i, a continuació, fes clic a Suprimeix.