Ladda ned YouTube-appen

Om du vill titta på YouTube på din smartphone eller surfplatta laddar du ned YouTube-appen. YouTube-appen är tillgänglig på många olika enheter, inklusive telefoner, smart-tv:ar och streamingenheter.  Läs mer om vilka enheter du kan se på YouTube med.

Så här loggar du in på YouTube på tv:n

Du kan ladda ned YouTube-appen från Google Play.

hjälpcentret för Google Play kan du läsa om nedladdning av Android-appen från Google Play.

Obs! Appen fungerar bara på telefoner och surfplattor med Android-version 6.0 eller senare.

YouTube på nyare smart-tv:ar och mediespelare

Den senaste versionen av YouTube-appen är tillgänglig på modeller från 2013 och senare, samt vissa modeller från 2012.

YouTube på Android TV

Om du har en enhet med Android TV finns YouTube-appen i applistan som standard.

Version 1.0 av YouTube-appen för Android TV stöds inte längre.

YouTube på Apple TV

Om du har en fjärde generationens Apple TV eller senare kan du ladda ned YouTube-appen från App Store.

Obs! Tredje generationens Apple TV (eller äldre) har inte längre en YouTube-app som stöds. Om du använder någon av dessa enheter kan du streama YouTube via Airplay på enheten.

YouTube på spelkonsoler

Du kan ladda ned YouTube från många av spelkonsolernas butiker, till exempel Nintendo, PlayStation och Xbox.

1. Besök butiken för din spelkonsol och sök efter YouTube.
  2. Välj Ladda ned.