Download YouTube-appen

Hvis du vil se YouTube på din smartphone eller tablet, skal du downloade med YouTube-appen. YouTube-appen er tilgængelig på mange forskellige enheder, herunder mobiltelefoner, smart-tv'er og streamingenheder.  Få flere oplysninger om, hvor du kan se YouTube.

Sådan logger du ind på YouTube på dit tv

Du kan downloade YouTube-appen i Google Play.

Gå til Hjælp til Google Play for at få flere oplysninger om administration af download af Android-apps via Google Play.

Bemærk! Appen fungerer kun på telefoner eller tablets, der kører version 6.0 eller nyere versioner af Android.

YouTube på nyere smart-tv'er og medieenheder

Den nyeste version af YouTube-appen er tilgængelig på enheder fra 2013 og senere samt på nogle 2012-enheder.

YouTube på Android TV

Hvis du har en enhed med Android TV, er YouTube-appen som standard tilgængelig på din liste over apps.

YouTube-app version 1.0 til Android TV understøttes ikke længere.

YouTube på Apple TV

Hvis du har et Apple TV, der er 4. generation eller nyere, kan du installere YouTube-appen via App Store.

Bemærk! Tredjegenerations-Apple TV'er og ældre Apple-TV'er har ikke længere en understøttet YouTube-app. Hvis du bruger en af disse enheder, kan du bruge Airplay på enheden til at streame YouTube.

YouTube på spillekonsoller

Du kan downloade YouTube fra mange butikker på spillekonsoller, f.eks. Nintendo, PlayStation og Xbox.

1. Gå til butikken på din spillekonsol, og søg efter YouTube.
  2. Vælg Download.