YouTuben videoasetukset

Katso videoita koko näytön tilassa, muuta videon laatua ja näytä tai poista tekstitykset. Lue myös, miten voit katsoa videoita samalla, kun selaat sisältöä YouTube-mobiilisovelluksella.

Mobiilisovellus

Voit muuttaa videosoittimen katseluvalintoja näytöllä.

Koko näyttö

• Käännä laite vaakasuuntaan.
  • Napauta Koko näyttö .

Videon kuvanlaadun muuttaminen

1. Napauta videosoittimesta Lisää .
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse videon laatu.

Tekstitysten käyttöönotto

Tekstitys ei ole käytettävissä kaikissa videoissa.

1. Napauta videosoittimesta Lisää .
  2. Napauta tekstityspainiketta .

Tutustu muihin tekstitysasetuksiin.

Zoomaus

Laitteilla, joiden kuvasuhde on suurempi kuin 16:9, videoita voi zoomata siten, että ne täyttävät koko näytön.

1. Siirry videoon, jota haluat zoomata.
  2. Liikuta kahta sormea erilleen toisistaan videonäytöllä.

Huom. Laitteilla, joiden kuvasuhde on suurempi kuin 16:9, näytön korkeus suhteessa leveyteen on suurempi kuin tavallisissa puhelimissa. 16:9 eli laajakuvasuhde on mobiililaitteiden, televisioiden ja tietokonenäyttöjen yleisin kuvasuhde ja kansainvälinen HDTV-vakiomuoto.

Kelaaminen eteen- tai taaksepäin

• Kelaa taaksepäin kaksoisnapauttamalla videonäytön vasenta laitaa.
  • Kelaa eteenpäin kaksoisnapauttamalla näytön oikeaa laitaa.

Videoiden katselu selaamisen aikana

Pienennystoiminnon ansiosta videota ei tarvitse keskeyttää tai pysäyttää selattaessa esimerkiksi ehdotettuja videoita tai soittolistoja. Pienennetyssä soittimessa voi myös keskeyttää videon ja jatkaa sen toistoa.
Soittimen pienentäminen: Pyyhkäise alas videon toiston aikana.
Soittimen suurentaminen: Pyyhkäise pienennettyä videota ylös.
Soittimen sulkeminen: Pyyhkäise alas tai napauta X, jos et enää halua katsoa pienennettyä videota.

Mobiilisivusto

Videon laadun muuttaminen:

1. Napauta sovelluksen oikeassa yläkulmassa valikkokuvaketta .
  2. Valitse Toistoasetukset.
  3. Valitse toiston laatu.