Videoindstillinger på YouTube

Se videoer i fuld skærm, skift videokvalitet, og slå tekster til eller fra. Du kan også lære, hvordan du kan se videoer, mens du browser i YouTube-mobilappen.

Mobilapp

Du kan skifte dine valgmuligheder for visning fra videoafspilleren på skærmen.

Fuld skærm

• Roter din enhed vandret.
  • Eller tryk på fuld skærm .

Skift videokvalitet

1. Tryk på Mere  i videoafspilleren.
  2. Tryk på Indstillinger .
  3. Vælg videokvalitet.

Aktivér undertekster

Det er muligvis ikke alle videoer, der har undertekster.

1. Tryk på Mere  i videoafspilleren.
  2. Tryk på Undertekster .

Se flere tekstmuligheder.

Zoom

På enheder med billedformater større end 16:9 kan du zoome ind på videoer for at få dem vist i fuld skærm.

1. Find den video, du vil zoome ind på.
  2. Lav en udadgående knibebevægelse på skærmen med to fingre.

Bemærk! Enheder med billedformater større end 16:9 er højere i forhold til bredden end standardtelefoner. 16:9, der almindeligvis kendes som widescreen, er det mest almindelige billedformat for mobilenheder, tv'er og computerskærme og det internationale standardformat for HDTV.

Spol frem eller tilbage

• Tryk to gange i venstre side af videoen for at spole tilbage.
  • Tryk to gange i højre side af videoen for at spole frem.

Se videoer, mens du browser

Med minimeringsfunktionen kan du gennemse anbefalinger, playlister og meget mere uden at stoppe en video eller sætte den på pause. Du kan også sætte videoen på pause og genoptage den, mens den er minimeret.
Minimer afspilleren: Stryg nedad, mens videoen afspilles.
Maksimer afspilleren: Stryg opad på den minimerede video for at maksimere den igen.
Luk afspilleren: Stryg nedad, eller tryk på X, hvis du ikke længere vil se den minimerede video.

Mobilweb

Sådan ændrer du videokvaliteten:

1. Tryk på menuen øverst til højre i videoen.
  2. Vælg Afspilningsindstillinger.
  3. Vælg din afspilningskvalitet.