Opcions de vídeo a YouTube

Mira vídeos en pantalla completa, canvia'n la qualitat i activa'n o desactiva'n els subtítols. També pots obtenir informació sobre com pots mirar vídeos mentre navegues a l'aplicació YouTube per a mòbils.

Aplicació mòbil

Pots canviar les opcions de visualització al reproductor de vídeo.

Pantalla completa

Veure en pantalla completa:

• Col·loca el dispositiu en posició horitzontal.
  • O toca el vídeo i després Pantalla completa .

Sortir de la pantalla completa:

• Toca el vídeo i després Surt de la pantalla completa .

Canviar la qualitat del vídeo

1. Al reproductor de vídeo, toca Més .
  2. Toca Qualitat .
  3. Toca la qualitat de vídeo que vulguis.

Activar i desactivar els subtítols

1. Al reproductor de vídeo, toca Més .
  2. Per activar-los, toca Subtítols .
  3. Per desactivar-los, torna a tocar Subtítols .

Si el botó  no es mostra:

1. Toca la teva foto de perfil  i després Configuració .
  2. Toca Subtítols.
  3. Activa o desactiva els subtítols.

Consulta més opcions de subtítols.

Zoom

En dispositius amb relacions d'aspecte superiors a 16:9, també es poden ampliar els vídeos perquè ocupin tota la pantalla.

1. Ves al vídeo que vols ampliar.
  2. Pinça la pantalla del vídeo amb dos dits i separa'ls.
Nota: els dispositius amb relacions d'aspecte superiors a 16:9 són més llargs en relació amb l'amplada que els telèfons estàndard. El format 16:9, també denominat "format panoràmic", és la relació d'aspecte més habitual en dispositius mòbils, televisors i monitors d'ordinador, a més de ser el format estàndard internacional per a HDTV.

Avançar ràpidament o rebobinar

• Per rebobinar, fes doble toc a la part esquerra de la pantalla del vídeo.
  • Per avançar ràpidament, fes doble toc a la part dreta de la pantalla del vídeo.

Veure vídeos mentre navegues

La funció de minimitzar et permet navegar per YouTube sense que hagis de posar en pausa ni aturar un vídeo. També pots posar en pausa el vídeo i reproduir-lo mentre està minimitzat.
  • Minimitzar el reproductor: mentre s'estigui reproduint un vídeo, llisca cap avall.
  • Maximitzar el reproductor: fes lliscar el vídeo minimitzat cap amunt.
  • Tancar el reproductor: per deixar de veure el vídeo minimitzat, llisca cap avall o toca Tanca .

Web per a mòbils

Per canviar la qualitat del vídeo:

1. Toca Configuració.
  2. A "Qualitat", toca la fletxa avall i selecciona la qualitat de reproducció.