Det går inte att skapa en ny kanal

På en del äldre appar och enheter (till exempel en äldre version av YouTube-appen för Android) kanske meddelandet Förbjuden åtgärd visas när du försöker skapa en ny kanal.

Det betyder att YouTube-appen är för gammal. Du kan försöka skapa kanalen genom att göra något av följande:

• Uppdatera till den senaste versionen av YouTube-appen och försök igen om du vill skapa en ny kanal.
  • Skapa en ny kanal på YouTube i en webbläsare på datorn. Logga sedan in med appen på den mobila enheten.