Uutta kanavaa ei voi luoda

Joissain vanhemmissa sovelluksissa ja laitteissa (esim. YouTube-sovelluksen vanhoissa versioissa) voidaan näyttää kanavan luomisen aikana viesti, joka kertoo, ettei toiminto ole sallittu.

Tämä tarkoittaa sitä, että YouTube-sovellus on vanhentunut. Voit tällöin yrittää luoda kanavan seuraavien ohjeiden avulla:

• Asenna YouTube-sovelluksen uusin päivitys ja yritä uudelleen luoda kanava.
  • Luo uusi kanava YouTubessa käyttämällä tietokoneen selainta. Kirjaudu tämän jälkeen kanavallesi mobiililaitteesi sovelluksella.