Uutta kanavaa ei voi luoda

Joillain vanhemmilla laitteilla tai joissain vanhemmissa sovelluksissa (esim. YouTube-sovelluksen vanhoissa versioissa) voi näkyä kanavan luomisen yhteydessä viesti, joka kertoo, ettei toiminto ole sallittu.

Tämä tarkoittaa sitä, että YouTube-sovellus on vanhentunut. Voit tällöin yrittää luoda kanavan seuraavien ohjeiden avulla:

• Päivitä YouTube-sovellus uusimpaan versioon ja yritä kanavan luomista uudelleen.
  • Luo uusi kanava YouTubessa käyttämällä tietokoneen selainta. Kirjaudu tämän jälkeen kanavalle mobiilisovelluksella.