Kan ikke oprette en ny kanal

I nogle ældre apps og på nogle ældre enheder (f.eks. i en gammel version af YouTube-appen) kan du se meddelelsen "Denne handling er ikke tilladt", når du forsøger at oprette en kanal.

Hvis dette sker, betyder det, at din YouTube-app er forældet. Du kan prøve en af disse muligheder for at oprette din kanal:

• Opdater til den nyeste version af YouTube-appen, og prøv igen at oprette en ny kanal.
  • Opret en ny kanal på YouTube på en computer ved hjælp af en webbrowser. Derefter skal du logge ind på kanalen via appen på din mobilenhed.