Tilpas kanallayout

Du kan tilpasse din kanals layout, så seerne ser din kanaltrailer, din udvalgte video og dine fremhævede sektioner, når de kommer til din kanals startside.

Lav en kanaltrailer til nye seere

Din kanaltrailer er en forsmag på din kanal, så seerne kan lære mere om dig og abonnere på din kanal. Der vises som standard ikke annoncer i din kanaltrailer, medmindre en tredjepart har gjort krav på indhold i din video. Hvis seeren allerede abonnerer på din kanal, vil vedkommende se din udvalgte video.
  1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Tilpasning og derefterLayout i menuen til venstre.
  3. Klik på TILFØJ under Videospotlight, og vælg en video til din kanaltrailer.
  4. Klik på Udgiv.

Udvalgte videoer til abonnenter

Du kan fremhæve din video eller en hvilken som helst anden video på YouTube, som dine abonnenter kan se, når de kommer til din kanalstartside.
  1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Tilpasning og derefterLayout i menuen til venstre.
  3. Klik på TILFØJ under videospotlight, og udvælg den video, du vil fremhæve.
  4. Klik på Udgiv.

Fremhævede sektioner

Du kan tilpasse din kanalstartsides layout med op til 10 sektioner. Dit layout viser som standard tre sektioner, der er udfyldt på forhånd: Uploads, oprettede playlister og abonnementer, du har offentliggjort.
Youtube Studio Channel Customization- shelves/layout

Opret en sektion

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Tilpasning og derefterLayout i menuen til venstre.
  3. Klik på TILFØJ SEKTION nederst.
  4. Brug pil ned for at vælge dit indhold.
    1. Videoer: Vælg at fremhæve uploadede videoer.
    2. Populære uploads: Vælg at fremhæve dine tidligere, kommende og aktuelle livestreams.
    3. Playlister: Vælg at fremhæve en enkelt playliste, flere playlister eller playlister, du har oprettet.
    4. Kanaler: Vælg at fremhæve abonnementer og udvalgte kanaler.
  5. Klik på Udgiv.

Rediger en sektion

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Tilpasning og derefterLayout i menuen til venstre.
  3. Klik på Muligheder på den sektion, du vil redigere, nederst i skærmbilledet, og vælg Rediger sektionens indhold.
  4. I redigeringsskærmbilledet kan du foretage ændringer af sektionens indhold.
  5. Klik på Udgiv.

Omorganiser sektioner på din kanal

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Tilpasning og derefterLayout i menuen til venstre.
  3. Klik på den lodrette bjælke på den sektion, du gerne vil flytte, nederst på skærmbilledet, og træk og slip derefter for at flytte rundt på den.
  4. Klik på Udgiv.