Annoncer på videoer, du ser

Annoncerne, der afspilles på de YouTube-videoer eller Shorts-videoer, du ser, er skræddersyede til dine interesser. De er baseret på dine indstillinger for Google-annoncer, indhold, du tidligere har set, og om du er logget ind eller ej.

How to personalize the ads you see on YouTube and Google

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Når du er logget ind, kan følgende anonyme signaler være med til at afgøre, hvilke annoncer du ser:

• De typer videoer, du har set
  • Apps på din enhed og din brug af apps
  • Websites, du besøger
  • Anonyme identifikatorer, der er knyttet til din mobilenhed
  • Tidligere interaktioner med Googles annoncer eller annonceringstjenester
  • Din geografiske lokation
  • Aldersgruppe
  • Køn
  • Interaktioner med YouTube-videoer

Disse annoncer er baseret på indholdet af de videoer, du har set, uanset om du er logget ind eller ej.

Administrer privatlivsindstillinger for annoncer

Du kan administrere, hvilke annoncer du får vist, i annonceindstillingerne på din Google-konto. Du kan også se, slette eller sætte din afspilningshistorik på YouTube på pause.

Deaktiver annoncer

Hvis du vil deaktivere annoncer på YouTube, så se nærmere på vores betalte medlemskaber, som ikke indeholder annoncer.

Hvis du ikke vil se en bestemt annonce igen, men du ikke vil rapportere den, skal du vælge Mere '' eller Info og så Bloker annonce på annoncen. Denne valgmulighed er kun tilgængelig, hvis du vælger at tilpasse de annoncer, du ser, i Mit annoncecenter.

Rapportér en annonce

Hvis du ser en annonce, du ikke kan lide, kan du bruge oplysningerne ovenfor til at administrere dine annonceindstillinger. Hvis du ser en annonce, der er upassende eller overtræder Google Ads-politikkerne, kan du rapportere den.

Hvis du vil rapportere annoncen, skal du vælge Mere '' eller Info og så Rapportér annonce . Du kan også vælge at udfylde og indsende denne formular. Vi gennemgår derefter din rapportering og træffer eventuelt nødvendige foranstaltninger.

Det er kun muligt at rapportere annoncer på YouTube til mobilenheder og på en computer.

Udfyld kundeformularer

Når du åbner en kundeformular i en videokampagne på YouTube, er nogle af felterne udfyldt på forhånd, når du er logget ind på din Google-konto.