Annoncer på videoer, du ser

Annoncerne, der afspilles på de videoer, du ser, er skræddersyede til dine interesser. De er baseret på dine indstillinger for Google-annoncer, videoer, du tidligere har set, og om du er logget ind eller ej.

How to personalize the ads you see on YouTube and Google

Når du er logget ind, kan følgende anonymiserede signaler være med til at afgøre, hvilke annoncer du ser:

• De typer videoer, du har set
  • Apps på din enhed og din brug af apps
  • De websites, du besøger
  • Anonyme identifikatorer, der er knyttet til din mobilenhed
  • Tidligere interaktioner med Googles annoncer eller annonceringstjenester
  • Din geografiske placering
  • Aldersgruppe
  • Køn
  • Interaktioner med YouTube-videoer

Disse annoncer er baseret på indholdet af de videoer, du har set, uanset om du er logget ind eller ej.

Administrer privatlivsindstillinger for annoncer

Du kan administrere, hvilke annoncer du får vist, i annonceindstillingerne på din Google-konto. Du kan også se, slette eller sætte din afspilningshistorik på YouTube på pause.

Deaktiver annoncer

Hvis du vil deaktivere annoncer på YouTube, så se nærmere på vores betalte medlemskaber, som ikke indeholder annoncer.

Udfyld kundeformularer

Når du ser og åbner en kundeformular i en videokampagne på YouTube, kan nogle af felterne i formularen være udfyldt på forhånd, hvis du er logget ind på din YouTube-konto.