Advertensies op video’s wat jy kyk

Die advertensies wat speel op YouTube-video’s of Kortvideo’s wat jy kyk, word by jou belangstellings aangepas. Hulle word gegrond op jou Google Advertensies-instellings, die inhoud wat jy gekyk het en of jy aangemeld is of nie.

How to personalize the ads you see on YouTube and Google

Teken in op die YouTube Viewers-kanaal vir die jongste nuus, opdaterings en wenke.

Wanneer jy aangemeld is, kan die volgende anonieme seine bepaal watter advertensies jy sien:

• Soorte video’s wat jy gekyk het
  • Die apps op jou toestel en jou gebruik van apps
  • Webwerwe wat jy besoek
  • Anonieme identifiseerders wat met jou mobiele toestel geassosieer word
  • Vorige interaksies met Google se advertensies of reklamedienste
  • Jou geografiese ligging
  • Ouderdomsgroep
  • Geslag
  • YouTube-video-interaksies

Hierdie advertensies word gegrond op die inhoud van die video’s wat jy gekyk het, ongeag of jy aangemeld is of nie.

Bestuur privaatheidinstellings vir advertensies

Jy kan die advertensies wat jy sien, beheer op grond van jou Google-rekening se Advertensie-instellings. Jy kan ook jou YouTube-kykgeskiedenis bekyk, uitvee of onderbreek.

Skakel advertensies af

As jy advertensies op YouTube wil afskakel, kan jy ons betaalde lidmaatskappe vir ’n advertensievrye ervaring bekyk.

Kies Meer '' of Inligting en dan Blokkeer advertensie  op die advertensie as jy wil ophou om ’n spesifieke advertensie te sien sonder om dit aan te gee. Hierdie opsie is slegs beskikbaar as jy kies om die advertensies wat jy sien in My Advertensiesentrum te pasmaak.

Gee ’n advertensie aan

As jy ’n advertensie sien waarvan jy nie hou nie, kan jy die inligting hierbo gebruik om jou advertensie-instellings te bestuur. As jy ’n advertensie sien wat onvanpas is of selfs Google se advertensiebeleide oortree, kan jy dit aangee.

Kies Meer '' of Inligting en dan Gee advertensie aan  of kies om hierdie vorm in te vul en in te dien as jy die advertensie wil aangee. Ons span sal jou advertensieverslag dan nagaan en op grond van die verslag optree indien toepaslik.

Advertensies kan net op YouTube op mobiele toestelle en op ’n rekenaar aangegee word.

Vul klantverwysingvorms in

Wanneer jy ’n klantverwysingvorm in ’n videoveldtog op YouTube oopmaak, word sommige velde vooraf ingevul wanneer jy by jou Google-rekening aangemeld is.