Visa eller ändra din köphistorik

Visa och ändra köp

Med hjälp av din köphistorik på YouTube, till exempel videor du har köpt och tjänster du har prenumererat på, kan Google anpassa sina tjänster för dig. Vi kan till exempel föreslå nya videor och kanaler du kanske gillar.

Du kan radera all data eller delar av den. När du raderar data begränsas eller inaktiveras användningen av den för anpassade tjänster, men den sparas fortfarande i Google-kontot. Du kan alltid se det du har köpt på YouTube i biblioteket.

Dölj köp

Det är för närvarande inte möjligt att dölja köp i köphistoriken.

Felsöka en debitering på YouTube

Klicka på knappen nedan om du vill felsöka eller läsa mer om din YouTube-faktura.

FELSÖKA EN DEBITERING PÅ YOUTUBE