Se på eller endre kjøpsloggen din

Se og endre kjøp

Google bruker kjøpsaktiviteten din på YouTube – for eksempel videoer du har kjøpt, og tjenester du har abonnert på – for å gi deg et mer personlig preg i ulike Google-tjenester. Du kan for eksempel bli vist nye videoer og kanaler du kanskje vil like.

Du kan slette noen av eller alle disse dataene. Hvis du sletter disse dataene, kan bruken av dem begrenses eller deaktiveres når det gjelder personlig tilpasning, men de blir værende i Google-kontoen din. Du kan alltid se det du har kjøpt på YouTube, i biblioteket ditt.

Skjul kjøp

Det er for øyeblikket ikke mulig å skjule kjøp i kjøpsloggen.

Feilsøk en YouTube-belastning

Klikk på knappen nedenfor for å feilsøke eller finne ut mer om en YouTube-faktura.

FEILSØK EN YOUTUBE-BELASTNING