Få vist og rediger din købshistorik

Få vist og rediger dine køb

Din YouTube-købsaktivitet, f.eks. de videoer, du har købt, og de tjenester, du abonnerer på, hjælper Google med at give dig en mere tilpasset brugeroplevelse med alle Google-tjenester. Du kan f.eks. få anbefalet nye videoer og kanaler, der muligvis er noget for dig.

Du kan slette nogle af disse data eller alle dataene. Hvis du sletter disse data, begrænses eller deaktiveres brugen af dataene muligvis, så du ikke får en lige så tilpasset brugeroplevelse. Dataene kan dog stadig findes på din Google-konto. Du kan til enhver tid se dine YouTube-køb i din samling.

Skjul køb

Det er i øjeblikket ikke muligt at skjule køb i din købshistorik. Hvis du gerne vil have refusion for dit køb, kan du kontakte support. Hvis købet refunderes, bliver det automatisk fjernet fra din købshistorik.