Consultar o modificar l'historial de compres

Consultar i modificar les compres

La teva activitat de compra a YouTube, com ara els vídeos que has comprat i els serveis a què t'has subscrit, ens ajuda a oferir-te una experiència més personalitzada als serveis de Google. Per exemple, et podem descobrir vídeos o canals que t'encantaran.

Pots suprimir totes aquestes dades o bé una part. Si les suprimeixes, és possible que no es puguin utilitzar per oferir-te experiències més personalitzades o que només es puguin utilitzar de manera limitada. Tot i això, es conservaran al teu Compte de Google. Pots veure les compres fetes a YouTube sempre que vulguis a la teva biblioteca.

Amagar les compres

Actualment no es poden amagar les compres de l'historial de compres.