Consultar o modificar l'historial de compres

Consultar i modificar les compres

La teva activitat de compra a YouTube, com ara els vídeos que has comprat i els serveis a què t'has subscrit, ens ajuda a oferir-te una experiència més personalitzada als serveis de Google. Per exemple, et podem descobrir vídeos o canals que t'encantaran.

Pots suprimir totes aquestes dades o bé una part. Si les suprimeixes, és possible que no es puguin utilitzar per oferir-te experiències més personalitzades o que només es puguin utilitzar de manera limitada. Tot i això, es conservaran al teu Compte de Google. Pots veure les compres fetes a YouTube sempre que vulguis a la teva biblioteca.

Amagar les compres

Actualment no es poden amagar les compres de l'historial de compres.

Resoldre problemes relacionats amb un càrrec de YouTube

Fes clic al botó següent per resoldre problemes o obtenir informació sobre la teva factura de YouTube.

RESOL PROBLEMES RELACIONATS AMB UN CÀRREC DE YOUTUBE