Je verjaardag verifiëren op m.youtube.com

Volg deze stappen om je leeftijd te verifiëren in je Google-account.

1. Log op een computer in op de privacypagina van je Google-account.
  2. Selecteer Uw persoonlijke informatie in het gedeelte 'Persoonlijke informatie en privacy' aan de zijkant.
  3. Klik op Verjaardag.
  4. Klik op het potlood naast je geboortedatum om deze te bewerken.
  5. Controleer je verjaardag en pas deze zo nodig aan.
  6. Klik op Updaten.

Zodra je je leeftijd hebt geverifieerd, log je uit bij m.youtube.com en vervolgens log je opnieuw in. Meer informatie over leeftijdsvereisten voor Google-accounts.