Sådan bekræfter du din fødselsdag på m.youtube.com

Følg disse trin for at bekræfte din alder på din Google-konto:

1. Log ind på din Google-kontos side om beskyttelse af personlige oplysninger på en computer.
  2. Klik på Dine personlige oplysninger i sektionen "Personlige oplysninger og privatliv".
  3. Klik på Fødselsdag.
  4. Klik på blyanten ved siden af fødselsdatoen for at redigere.
  5. Bekræft din fødselsdag, og opdater den, hvis det er nødvendigt.
  6. Klik på Opdater.

Når du har bekræftet din alder, skal du logge ud af m.youtube.com og logge ind igen. Få flere oplysninger om alderskrav på Googles konti.