Verificar la data de naixement

Pots verificar la teva edat al teu Compte de Google seguint aquests passos:

Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

1. Inicia la sessió a la pàgina de privadesa del teu Compte de Google.
  2. Fes clic a Informació personal.
  3. Fes clic a Data de naixement.
  4. Verifica o actualitza el que calgui.
  5. Fes clic a Desa.

Si utilitzes m.youtube.com, és possible que hagis de tancar la sessió i tornar-la a iniciar després de verificar la teva edat. Obtén més informació sobre els requisits d'edat en Comptes de Google.