Olika versioner av YouTube-appen för tv

YouTube på tv är en förbättrad version av YouTube. Med den blir det enklare att hitta och titta på YouTube-videor på tv:n. Läs mer om YouTube på tv.

Tillgänglighet

YouTube är tillgängligt på flera olika tv-enheter, inklusive smart-tv och enheter för mediestreaming. Du kan även använda YouTube på Google TV, Android TV och vissa Apple TV-enheter.

Hur YouTube på tv visas för dig beror på vilken YouTube-app som körs på din smart-tv eller mediespelare.

YouTube på nyare smart-tv-enheter och mediespelare
Den senaste versionen av YouTube-appen är tillgänglig på modeller från 2013 och senare, samt vissa modeller från 2012.
YouTube på Android TV

Om du har en enhet med Android TV finns YouTube-appen i applistan som standard.

Version 1.0 av YouTube-appen för Android TV stöds inte längre.

YouTube på Apple TV
Om du har en fjärde generationens Apple TV eller senare kan du ladda ned YouTube-appen från App Store.

Tredje generationens Apple TV (eller äldre) har inte längre en YouTube-app som stöds.