Aspera-dropboxilla lataamisen parhaat käytännöt

Ominaisuudet ovat saatavilla vain kumppaneille, jotka ylläpitävät tekijänoikeuksin suojattua sisältöään YouTuben Content Managerilla.

Kun lataat sisältöä (sisällönkuvaus- ja viitetiedostoja) Googleen, noudata seuraavia sääntöjä.

Luo jokaiselle latausjoukolle yksilöllinen kansio

Kaikkien dropboxiin ladattavien tiedostojen on oltava kansiossa. Google ei huomioi dropboxin juurikansiossa olevia tiedostoja, mukaan lukien mahdolliset delivery.complete-tiedostot.

Nimiristiriitojen välttämiseksi suosittelemme, että luot uuden kansion joka kerta, kun lataat sisältöä. On myös suositeltava sisällyttää jokaisen kansion nimeen aikamerkintä tai kasvava järjestysnumero. Aikamerkintä tai numero on hyvä keino seurata latauksia.

Ryhmitä ladattava sisältö pienempiin joukkoihin

Luo useita pienempiä joukkoja yhden ison sijaan. Suosittelemme tiedostojen lataamista yhdelle sisältökohteelle kerrallaan. Jos käytät dropboxia, luo kullekin sisältökohteelle erillinen hakemisto ja delivery.complete-tiedosto.

Vaikka lataisit kymmenen joukkoa, joista kukin sisältää yhden sisältökohteen, käsittelyyn ei mene yhtään sen kauempaa kuin lataisit yhden joukon, joka sisältää kymmenen sisältökohdetta. Jokaisen yksittäisen joukon käsittely sujuu kuitenkin nopeammin, minkä lisäksi latauksen epäonnistuminen vaikuttaa vain virheelliseen sisältökohteeseen.

Latausjoukon suositeltu enimmäiskoko on sata sisältökohdetta. Sisällönkuvaustiedoston (CSV tai XML) koko ei saa ylittää kymmentä megatavua.

Liitä mukaan kaikki viitetiedostot

Varmista, että CSV- tai XML-sisällönkuvaustiedostossa viitatut tiedostonimet vastaavat ladattavien tiedostojen nimiä tiedostotunnisteita myöten. Lataus epäonnistuu, jos nimet eivät täsmää tai viitattu tiedosto puuttuu.

Poista kansiot dropboxistasi sisältöjen lataamisen jälkeen

Dropbox on väliaikainen sijainti sisällön lataamista varten. Sitä ei ole tarkoitettu pitkäaikaiseen säilytykseen. Dropboxistasi poistetaan automaattisesti yli 45 päivää vanhat tiedostot. Suosittelemme poistamaan onnistuneesti ladattujen joukkojen kansiot ja tilatiedostot.

Dropboxin failed_packages-alihakemisto sisältää tiedostot, joiden lataaminen ei onnistunut. Tarkista tiedostot ja korjaa lataamisen estäneet virheet. Siirrä ne sen jälkeen kansioon uutta lataamista varten. Käsittelemme tiedostot uudelleen, kun lisäät delivery.complete tiedoston kansioon.