Ändra integritetsinställningen för spellistor

Som ägare av en spellista kan du välja att göra den offentlig, privat eller olistad, precis på samma sätt som med enskilda videor.

Obs! Den här funktionen är kanske inte tillgänglig med kontrollerade upplevelser på YouTube. Läs mer.

Ange integritetsinställningar för spellistor via YouTube Studio

1. Logga in på YouTube Studio.
  2. Välj Spellistor i menyn till vänster.
  3. Klicka på Redigera i YouTube bredvid spellistan du vill uppdatera.
  4. Klicka på rullgardinsmenyn med integritetsinställningar under spellistans titel.
  5. Välj en ny integritetsinställning.
  6. Klicka på Spara.

Ställa in integritetsinställningar för spellistor via YouTube

1. Öppna fliken Ditt YouTube om du vill se alla dina spellistor.
  2. Välj spellistan som du vill redigera.
  3. Klicka på rullgardinsmenyn med integritetsinställningar under spellistans titel.

Integritetsinställningar

• Alla kan titta på och dela offentliga videor och spellistor.
  • Alla som har en videolänk kan titta på och dela olistade videor och spellistor.
  • YouTubes system och mänskliga granskare kan granska privata videor och spellistor gällande lämplighet för annonser, upphovsrätt och andra mekanismer för att förebygga trakasserier.
Funktion Olistad Privat Offentlig
Kan dela webbadress Ja Nej Ja
Kan läggas till i ett kanalavsnitt Ja Nej Ja
Visas i sökningar, liknande videor och rekommendationer Nej Nej Ja
Visas på kanalen Nej Nej Ja
Visas i prenumerationsflödet Nej Nej Ja