Ändra sekretessinställningen för spellistor

Som ägare av en spellista kan du välja att göra den offentlig, privat eller olistad. Sekretessinställningarna för spellistor du har skapat och spellistor du har sparat kan skilja sig åt.

Ändra sekretessen för spellistor du har skapat

Obs! I YouTube Studio-betan väljer du Klassiska Studio i menyn till vänster och följer de här stegen.
  1. Logga in på YouTube.
  2. Öppna klassiska Studio.
  3. I menyn till vänster klickar du på Videohanteraren följt av Spellistor.
  4. Klicka på Redigera bredvid spellistan du vill uppdatera. Då öppnas den enskilda spellista du vill hantera.
  5. Klicka på Redigera  bredvid kanalnamnet.
  6. Klicka på Inställningar för spellistor.
  7. I menyn med sekretessinställningar för spellistor väljer du inställning.
  8. Klicka på Spara.

Du kan även:

1. Logga in på YouTube.
  2. Öppna ditt bibliotek.
  3. Välj enskilda spellistor.

Ändra sekretessen för spellistor du har sparat

1. Logga in på YouTube.
  2. Klicka på din profilbild uppe till höger .
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Välj Sekretess i menyn till vänster.
  5. Markera eller avmarkera kryssrutan under Håll alla mina sparade spellistor privata.
  6. Klicka på Spara.

Sekretessinställningar

• Alla kan titta på och dela offentliga videor och spellistor.
  • Bara du och de personer du väljer kan titta på privata videor och spellistor.
  • Alla som har en videolänk kan titta på och dela olistade videor och spellistor.
Funktion Olistad Privat Offentlig
Kan dela webbadress Ja Nej Ja
Kan läggas till i ett kanalavsnitt Ja Nej Ja
Visas i sökningar, liknande videor och rekommendationer Nej Nej Ja
Visas på kanalen Nej Nej Ja
Visas i prenumerationsflödet Nej Nej Ja