Ändra sekretessinställningen för spellistor

Som ägare av en spellista kan du välja att göra den offentlig, privat eller olistad, precis på samma sätt som med enskilda videor.

Ange sekretessinställningar för spellistor

Obs! I YouTube Studio-betan väljer du Klassiska Studio i menyn till vänster och följer de här stegen.
  1. Logga in på YouTube.
  2. Öppna klassiska Studio.
  3. I menyn till vänster klickar du på Videohanteraren följt av Spellistor.
  4. Klicka på Redigera bredvid spellistan du vill uppdatera. Då öppnas den enskilda spellista du vill hantera.
  5. Klicka på Redigera  bredvid kanalnamnet.
  6. Klicka på Inställningar för spellistor.
  7. I menyn med sekretessinställningar för spellistor väljer du inställning.
  8. Klicka på Spara.

Sekretessinställningar

• Alla kan titta på och dela offentliga videor och spellistor.
  • Bara du och de personer du väljer kan titta på privata videor och spellistor.
  • Alla som har en videolänk kan titta på och dela olistade videor och spellistor.
Funktion Olistad Privat Offentlig
Kan dela webbadress Ja Nej Ja
Kan läggas till i ett kanalavsnitt Ja Nej Ja
Visas i sökningar, liknande videor och rekommendationer Nej Nej Ja
Visas på kanalen Nej Nej Ja
Visas i prenumerationsflödet Nej Nej Ja