Ändra sekretessinställningen för spellistor

Som ägare av en spellista kan du välja att göra den offentlig, privat eller olistad, precis på samma sätt som med enskilda videor.

Ange sekretessinställningar för spellistor

1. Logga in på YouTube Studio.
  2. Välj Spellistor i menyn till vänster.
  3. Klicka på Redigera bredvid spellistan du vill uppdatera.
  4. Klicka på Mer  nedanför spellistans titel.
  5. Klicka på Inställningar för spellistor.
  6. Klicka på Avancerade inställningar.
  7. Välj den nya sekretessinställningen i rullgardinsmenyn för spellistans sekretessinställningar.
  8. Klicka på Spara.

Sekretessinställningar

• Alla kan titta på och dela offentliga videor och spellistor.
  • Bara du och de personer du väljer kan titta på privata videor och spellistor.
  • Alla som har en videolänk kan titta på och dela olistade videor och spellistor.
Funktion Olistad Privat Offentlig
Kan dela webbadress Ja Nej Ja
Kan läggas till i ett kanalavsnitt Ja Nej Ja
Visas i sökningar, liknande videor och rekommendationer Nej Nej Ja
Visas på kanalen Nej Nej Ja
Visas i prenumerationsflödet Nej Nej Ja