Sekretessinställningar för spellista

Som ägare till en spellista kan du välja att göra spellistan offentlig, privat eller olistad, precis på samma sätt som med enskilda videoklipp.

Hitta en sekretessinställning som passar för din spellista

Utvald Olistad Privat Offentlig
Kan dela webbadress Ja Nej Ja
Kan läggas till i ett kanalavsnitt Ja Nej Ja
Visas i sökning och relaterat Nej Nej Ja
Läggs upp på din kanal när den skapas Nej Nej Ja

Ändra inställningarna för din spellista i Videohanteraren och klicka sedan på Spellistor till vänster på sidan.

Klicka sedan på Redigera bredvid den spellista du vill uppdatera. Då öppnas den spellista du vill redigera. Här klickar du på Inställningar för spellista, och på fliken Grundläggande kan du uppdatera sekretessinställningarna så att de passar din spellista.

Just nu kan du bara välja mellan Privat och Offentligt för nya spellistor som skapats på mobila enheter.

Till hur stor hjälp är denna artikel:

Feedbacken har registrerats. Tack!
  • Inte alls till någon hjälp
  • Inte till så stor hjälp
  • Till viss hjälp
  • Till stor hjälp
  • Extremt stor hjälp