Ändra sekretessinställningen för spellistor

Som ägare till en spellista kan du välja att göra spellistan offentlig, privat eller olistad, precis på samma sätt som med enskilda videor.

Ange sekretessinställningar för spellistor

1. Logga in på YouTube.
  2. Klicka på kontoikonen längst upp till höger > Studio
  3. Välj Videohanteraren > Spellistor på menyn till vänster.
  4. Klicka på Redigera bredvid spellistan du vill uppdatera. Då öppnas den spellista du vill redigera.
  5. Klicka på Inställningar för spellistor.
  6. Välj sekretessinställningen för spellistan i rullgardinsmenyn Sekretess för spellista.
  7. Klicka på Spara.

Sekretessinställningar

• Offentliga videor och spellistor kan ses och delas av alla.
  • Privata videor och spellistor kan bara ses av dig och de användare du väljer.
  • Olistade videor och spellistor kan ses och delas av alla som har länken.
Funktion Olistad Privat Offentlig
Kan dela webbadress Ja Nej Ja
Kan läggas till i ett kanalavsnitt Ja Nej Ja
Visas i sökningar, liknande videor och rekommendationer Nej Nej Ja
Visas på kanalen Nej Nej Ja
Visas i prenumerationsflödet Nej Nej Ja