Endre tilgangsinnstillingene for spillelister

Hvis du eier en spilleliste, kan du angi om den skal være offentlig, privat eller ikke-oppført – akkurat som for enkeltvideoer.

Merk: Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig i YouTube-versjoner med tilsyn. Finn ut mer.

Angi tilgangsinnstillinger for spillelister via YouTube Studio

1. Logg på YouTube Studio.
  2. Velg Spillelister  på menyen til venstre.
  3. Klikk på Rediger i YouTube ved siden av spillelisten du vil oppdatere.
  4. Klikk på rullegardinmenyen med tilgangsinnstillinger under tittelen på spillelisten.
  5. Velg den nye tilgangsinnstillingen.
  6. Klikk på Lagre.

Angi tilgangsinnstillinger for spillelister på YouTube

1. Gå til Du-fanen for å se alle spillelistene dine.
  2. Velg spillelisten du vil redigere.
  3. Klikk på rullegardinmenyen med tilgangsinnstillinger under tittelen på spillelisten.

Tilgangsinnstillinger

• Alle kan se og dele offentlige videoer og spillelister.
  • Alle med tilgang til videolinken kan se og dele ikke-oppførte videoer og spillelister.
  • YouTube-systemene og menneskelige evaluerere kan gjennomgå private videoer og spillelister med tanke på egnethet for annonser, opphavsrett og andre mekanismer som forhindrer uriktig bruk.
Funksjon Ikke oppført Privat Offentlig
Kan dele nettadressen Ja Nei Ja
Kan legges til på en kanalmodul Ja Nei Ja
Dukker opp i søk, relaterte videoer og anbefalinger Nei Nei Ja
Legges ut på kanalen din Nei Nei Ja
Dukker opp i abonnentfeeden Nei Nei Ja