Soittolistan yksityisyysasetusten muuttaminen

Jos olet soittolistan omistaja, voit asettaa sen julkiseksi, yksityiseksi ja piilotetuksi vastaavasti kuin yksittäisen videon.

Soittolistan yksityisyysasetuksen valitseminen

Huom. Jos käytät YouTube Studion betaversiota, valitse ensin vasemmanpuoleisesta valikosta Vanha Creator Studio.
  1. Kirjaudu YouTubeen.
  2. Avaa Creator Studion perinteinen versio.
  3. Klikkaa vasemmanpuoleisesta valikosta Videonhallintaohjelma ja sitten Soittolistat.
  4. Valitse päivitettävän soittolistan vierestä Muokkaa. Tämä vie sinut soittolistan ylläpitoon.
  5. Klikkaa kanavasi nimen vierestä Muokkaa .
  6. Klikkaa Soittolista-asetukset-painiketta.
  7. Valitse jokin yksityisyysasetus Soittolistan tietosuoja ‑valikosta.
  8. Klikkaa Tallenna.

Yksityisyysasetukset

• Kaikki käyttäjät voivat katsoa ja jakaa julkisia videoita ja soittolistoja.
  • Vain sinä ja valitsemasi henkilöt voivat katsoa yksityisiä videoita ja soittolistoja.
  • Kaikki käyttäjät, joilla on linkki piilotettuihin videoihin ja soittolistoihin, voivat katsoa ja jakaa niitä.
Ominaisuus Piilotettu Yksityinen Julkinen
URL-osoite voidaan jakaa Kyllä Ei Kyllä
Voidaan lisätä kanava-osioon Kyllä Ei Kyllä
Näytetään hakutuloksissa, aiheeseen liittyvissä videoissa ja suosituksissa Ei Ei Kyllä
Julkaistaan kanavallasi Ei Ei Kyllä
Näytetään tilaussyötteessä Ei Ei Kyllä