Soittolistan yksityisyysasetusten muuttaminen

Jos olet soittolistan omistaja, voit asettaa sen julkiseksi, yksityiseksi tai piilotetuksi samoin kuten yksittäisen videon.

Soittolistan yksityisyysasetuksen valitseminen

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Soittolistat.
  3. Valitse päivitettävän soittolistan vierestä Muokkaa.
  4. Valitse soittolistan nimen alta Lisää .
  5. Klikkaa Soittolista-asetukset-painiketta.
  6. Valitse Lisäasetukset.
  7. Valitse avattavasta Soittolistan yksityisyys ‑valikosta uusi yksityisyysasetus.
  8. Klikkaa Tallenna.

Yksityisyysasetukset

• Kaikki käyttäjät voivat katsoa ja jakaa julkisia videoita ja soittolistoja.
  • Vain sinä ja valitsemasi henkilöt voivat katsoa yksityisiä videoita ja soittolistoja.
  • Kaikki käyttäjät, joilla on linkki piilotettuihin videoihin ja soittolistoihin, voivat katsoa ja jakaa niitä.
Ominaisuus Piilotettu Yksityinen Julkinen
URL-osoite voidaan jakaa Kyllä Ei Kyllä
Voidaan lisätä kanava-osioon Kyllä Ei Kyllä
Näytetään hakutuloksissa, aiheeseen liittyvissä videoissa ja suosituksissa Ei Ei Kyllä
Julkaistaan kanavallasi Ei Ei Kyllä
Näytetään tilaussyötteessä Ei Ei Kyllä