Rediger privatlivsindstillingerne for playlister

Hvis du er ejer af en playliste, kan du gøre din playliste offentlig, privat eller skjult, ligesom du kan med individuelle videoer.

Indstil privatliv for playlister

Bemærk! Hvis du er i YouTube Studio, skal du vælge den klassiske version af Youtuberstudie i menuen til venstre og følge denne vejledning.
  1. Log ind på YouTube.
  2. Gå til den klassiske version af Youtuberstudie
  3. Klik på Videoadministrator og så Playlister i menuen til venstre.
  4. Klik på Rediger ud for den playliste, du vil opdatere. Handlingen fører dig til den individuelle playliste, du vil administrere.
  5. Klik på Rediger  ud for kanalnavnet.
  6. Klik på Indstillinger for playliste.
  7. Vælg privatlivsindstillinger for playlister i menuen Privatliv for playlister.
  8. Klik på Gem.

Privatlivsindstillinger

• Alle kan se og dele offentlige videoer og playlister.
  • Det er kun dig og personer, du vælger, der kan se private videoer og playlister.
  • Alle med videolinket kan se og dele skjulte videoer og playlister.
Funktion Skjult Privat Offentlig
Kan dele webadresse Ja Nej Ja
Kan tilføjes til en kanalsektion Ja Nej Ja
Vises i søgning, relaterede videoer og anbefalinger Nej Nej Ja
Bliver opslået på din kanal Nej Nej Ja
Vises i abonnementfeed Nej Nej Ja