Canviar la configuració de privadesa de les llistes de reproducció

Si ets el propietari d'una llista de reproducció, pots definir-la com a pública, privada o oculta, de la mateixa manera que ho fas amb vídeos concrets.

Nota: és possible que aquesta funció no estigui disponible amb les experiències supervisades a YouTube. Obtén més informació aquí.

Definir la privadesa d'una llista de reproducció

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Llistes de reproducció.
  3. Al costat de la llista de reproducció que vols actualitzar, fes clic a Edita.
  4. A sota del títol de la llista de reproducció, fes clic a Més .
  5. Fes clic a Configuració de la llista de reproducció.
  6. Fes clic a Configuració avançada.
  7. Al menú desplegable "Privadesa de la llista de reproducció", selecciona la configuració de privadesa nova.
  8. Fes clic a Desa.

Configuració de privadesa

• Tothom pot veure i compartir les llistes de reproducció i els vídeos públics.
  • Tothom que tingui l'enllaç del vídeo pot veure i compartir llistes de reproducció i vídeos ocults.
  • Els sistemes de YouTube i els revisors humans revisen la idoneïtat per a anuncis de les llistes de reproducció i dels vídeos privats, els drets d'autor i fan servir altres mecanismes de prevenció d'usos abusius.
Funció Ocult Privat Públic
Es pot compartir l'URL. No
Es pot afegir a una secció del canal. No
Es mostra a les cerques, als vídeos relacionats i a les recomanacions. No No
Es publica al teu canal. No No
Es mostra al feed dels subscriptors. No No