Canviar la configuració de privadesa de les llistes de reproducció

Si ets el propietari d'una llista de reproducció, pots definir-la com a pública, privada o oculta. És possible que la configuració de privadesa de les llistes de reproducció que has creat no sigui igual que la de les que has desat.

Canviar la privadesa de llistes de reproducció que has creat

Nota: si fas servir la versió beta de YouTube Studio, selecciona Versió clàssica de Creator Studio al menú de l'esquerra per seguir aquests passos.
  1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. Ves a la versió clàssica de Creator Studio.
  3. Al menú de l'esquerra, fes clic a Gestor de vídeos i, a continuació, Llistes de reproducció.
  4. Al costat de la llista de reproducció que vols actualitzar, fes clic a Edita i accediràs a la llista de reproducció concreta que t'agradaria gestionar.
  5. Al costat del nom del canal, fes clic a Edita .
  6. Fes clic a Configuració de la llista de reproducció.
  7. Al menú Configuració de privadesa, tria l'opció de privadesa per a la llista de reproducció.
  8. Fes clic a Desa.

També pots fer el següent:

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. Ves a la Biblioteca.
  3. Selecciona llistes de reproducció concretes.

Canviar la privadesa de llistes de reproducció que has desat

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. A la part superior dreta, fes clic a la teva foto de perfil .
  3. Fes clic a Configuració .
  4. Al menú de l'esquerra, selecciona Privadesa.
  5. Marca o desmarca la casella "Vull mantenir en privat totes les llistes de reproducció desades".
  6. Fes clic a Desa.

Configuració de privadesa

• Tothom pot veure i compartir les llistes de reproducció i els vídeos públics.
  • Només podreu veure les llistes de reproducció i els vídeos privats tu i les persones que triïs.
  • Tothom que tingui l'enllaç del vídeo pot veure i compartir llistes de reproducció i vídeos ocults.
Funció Ocult Privat Públic
Es pot compartir l'URL. No
Es pot afegir a una secció del canal. No
Es mostra a les cerques, als vídeos relacionats i a les recomanacions. No No
Es publica al teu canal. No No
Es mostra al feed dels subscriptors. No No