Verander snitlysprivaatheidinstelling

As jy ’n snitlys se eienaar is, kan jy jou snitlys publiek, privaat of ongelys maak – net soos jy met individuele video’s kan doen.

Let wel: Hierdie kenmerk is dalk nie vir ervarings onder toesig op YouTube beskikbaar nie. Kry meer inligting.

Stel snitlysprivaatheid deur YouTube Studio

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies Snitlyste  op die linkerkieslys.
  3. Klik Wysig in YouTube langs die snitlys wat jy wil opdateer.
  4. Klik die Snitlysprivaatheid-aftrekkieslys onder die snitlys se titel.
  5. Kies die nuwe privaatheidinstelling.
  6. Klik Stoor.

Stel die snitlysprivaatheid deur YouTube

1. Gaan na die Myne-oortjie om al jou snitlyste te sien.
  2. Kies die snitlys wat jy wil wysig.
  3. Klik die Snitlysprivaatheid-aftrekkieslys onder die snitlys se titel.