Tillåt känsliga annonser på min YouTube-kanal och i mina videor

Du kan välja att ha känsliga AdSense-annonskategorier på din kanal och tillåta att annonser i sådana kategorier visas bredvid dina videor på YouTube. Det är frivilligt att anmäla sig för känsliga kategorier, men du kan öka dina intäkter genom att utnyttja denna efterfrågan från annonsörer.

Så här tillåter du annonser i känsliga kategorier:

1. Logga in på ditt AdSense-konto och öppna fliken Tillåt och blockera annonser.
  2. Klicka på YouTube-värd i sidofältet.
  3. Klicka på avsnittet Känsliga kategorier högst upp på sidan.
  4. Använd reglaget Blockerad/Tillåten för att välja kategorier längst ned.

Ändringarna sparas automatiskt när du väljer dem och bör börja gälla för kanalen inom 24 timmar.

Läs mer om kategorin känsliga annonser.