Gevoelige advertenties toestaan op mijn YouTube-kanaal en bij mijn YouTube-video's

Je kunt je kanaal aanmelden voor gevoelige advertentiecategorieën en toestaan dat advertenties in die categorieën naast je YouTube-video's worden getoond. De aanmelding voor gevoelige categorieën is vrijwillig en je kunt er meer inkomsten mee genereren door gebruik te maken van de vraag van adverteerders.

Zo sta je advertenties voor gevoelige categorieën toe:

1. Log in op je AdSense voor YouTube-account.
  2. Klik linksboven op Menu.
  3. Klik op Opties voor blokkeren > AdSense voor YouTube.
  4. Klik op de pagina Alle kanalen op Gevoelige categorieën beheren.
  5. Gebruik de schakelaar naast Geblokkeerd onderaan de pagina om categorieën aan te zetten.

Wijzigingen worden per selectie automatisch opgeslagen en binnen 24 uur op je kanaal doorgevoerd.

Meer informatie over gevoelige advertentiecategorieën.