Gevoelige advertenties toestaan op mijn YouTube-kanaal en bij mijn YouTube-video's

Je kunt je kanaal aanmelden voor gevoelige advertentiecategorieën van AdSense en inschakelen dat advertenties in die categorieën naast je YouTube-video's worden weergegeven. De aanmelding voor gevoelige categorieën is vrijwillig en kan je helpen meer inkomsten te genereren door te profiteren van de populariteit van de adverteerder.

Je kunt als volgt advertenties voor gevoelige categorieën toestaan:

1. Log in op je AdSense-account en ga naar het tabblad Advertenties toestaan en blokkeren.
  2. Klik in de zijbalk op YouTube-host.
  3. Klik op het gedeelte Gevoelige categorieën bovenaan de pagina.
  4. Gebruik de schakelaar Geblokkeerd/Toegestaan om de beschikbare categorieën onderaan de pagina in of uit te schakelen.

Wijzigingen worden per selectie automatisch opgeslagen en binnen 24 uur op je kanaal doorgevoerd.

Meer informatie over gevoelige advertentiecategorieën.