Tillat sensitive annonser på YouTube-kanalen min og for YouTube-videoene mine

Du kan velge at sensitive annonsekategorier kan vises på kanalen din, og du kan la annonser i disse kategoriene vises ved siden av YouTube-videoene dine. Det er frivillig å tillate sensitive kategorier, men det kan øke inntjeningen din ved at du drar nytte av etterspørsel fra flere annonsører.

Slik tillater du annonser fra sensitive kategorier:

1. Logg på AdSense for YouTube-kontoen din.
  2. Klikk på menyen øverst til venstre.
  3. Klikk på Blokkeringskontroller > AdSense for YouTube.
  4. Alle kanaler-siden klikker du på Administrer sensitive kategorier.
  5. Bruk bryteren til å angi Blokkert/tillatt for kategoriene helt nederst.

Endringene lagres automatisk når du velger dem, og tas som regel i bruk på kanalen din innen 24 timer.

Finn ut mer om sensitive annonsekategorier.