Arkaluontoisten mainosten salliminen YouTube-kanavalla ja -videoissa

Voit valita, että kanavallasi saa näyttää arkaluontoisia AdSense-mainosluokkia ja sallia näihin luokkiin kuuluvien mainosten näyttämisen YouTube-videoidesi yhteydessä. Arkaluontoisten mainosten salliminen on vapaaehtoista ja voi auttaa kasvattamaan tuloja mainosten kovan kysynnän ansiosta.

Arkaluontoisten mainosluokkien salliminen:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi ja siirry Mainosten salliminen ja estäminen ‑välilehdelle.
  2. Klikkaa sivupalkista YouTube-verkkopalvelu.
  3. Klikkaa sivun ylälaidasta Arkaluonteiset luokat.
  4. Vaihda alaosassa näkyvien vapaaehtoisten luokkien Estetty/sallittu-valinta sallituksi.

Tehdyt muutokset tallentuvat automaattisesti ja tulevat voimaan kanavallasi 24 tunnin kuluessa.

Katso lisätietoja arkaluontoisista mainosluokista.