Arkaluonteisten mainosten salliminen YouTube-kanavalla ja -videoissa

Voit valita, että kanavallasi saa näyttää arkaluonteisia AdSense-mainosluokkia ja sallia näihin luokkiin kuuluvien mainosten näyttämisen YouTube-videoidesi yhteydessä. Arkaluonteisten mainosten salliminen on vapaaehtoista ja voi auttaa kasvattamaan tuloja mainosten kovan kysynnän ansiosta.

Arkaluonteisten mainosluokkien salliminen:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi ja siirry Mainosten salliminen ja estäminen ‑välilehdelle.
  2. Klikkaa sivupalkista YouTube-verkkopalvelu.
  3. Klikkaa sivun yläreunasta Arkaluonteiset luokat ‑osiota.
  4. Vaihda alaosassa näkyvien vapaaehtoisten luokkien Estetty/sallittu-valinta.

Tehdyt muutokset tallentuvat automaattisesti ja tulevat voimaan kanavallasi 24 tunnin kuluessa.

Lue lisää arkaluonteisista mainosluokista.