Arkaluontoisten mainosten salliminen YouTube-kanavalla ja -videoissa

Voit valita, että kanavallasi saa näyttää arkaluontoisia mainosluokkia ja sallia näihin luokkiin kuuluvien mainosten näyttämisen YouTube-videoidesi yhteydessä. Arkaluontoisten mainosten salliminen on vapaaehtoista ja voi auttaa kasvattamaan tuloja mainosten kovan kysynnän ansiosta.

Arkaluontoisten mainosluokkien salliminen:

1. Kirjaudu AdSense for YouTube ‐tilille.
  2. Klikkaa vasemmasta yläkulmasta Valikko.
  3. Klikkaa Estoasetukset > AdSense for YouTube.
  4. Valitse Kaikki kanavat ‐sivulta Hallinnoi arkaluontoisia luokkia.
  5. Vaihda alaosassa näkyvien vapaaehtoisten luokkien Estetty/sallittu-valinta sallituksi.

Tehdyt muutokset tallentuvat automaattisesti ja tulevat voimaan kanavallasi 24 tunnin kuluessa.

Katso lisätietoja arkaluontoisista mainosluokista.