Tillad følsomme annoncer på min YouTube-kanal og mine videoer

Du kan tilvælge følsomme annoncekategorier for din kanal og tillade annoncer i de kategorier at blive vist ud for dine YouTube-videoer. Det er frivilligt, om du vil tilvælge følsomme kategorier, og det kan hjælpe dig med at øge din indtjening ved at drage fordel af annoncørernes efterspørgsel.

Sådan tilvælger du annoncer fra følsomme kategorier:

1. Log ind på din AdSense til YouTube-konto.
  2. Klik på Menu øverst til venstre.
  3. Klik på Styringselementer for blokering > AdSense til YouTube.
  4. På siden Alle kanaler skal du klikke på Administrer følsomme kategorier.
  5. Brug knappen Bloker/Tillad nederst for at tilvælge kategorier.

Ændringer gemmes automatisk, når de vælges, og bør kunne ses på din kanal inden for 24 timer.

Få flere oplysninger om følsomme annoncekategorier.