Permetre anuncis amb contingut sensible als vídeos i canals de YouTube

Pots activar les categories d'anuncis sensibles d'AdSense al teu canal i permetre que els anuncis d'aquestes categories es mostrin al costat dels teus vídeos de YouTube. Activar aquestes categories és voluntari i pot ajudar a augmentar els ingressos aprofitant la demanda dels anunciants.

Per permetre els anuncis de categories sensibles, segueix els passos següents:

1. Inicia la sessió al teu compte d'AdSense i ves a la pestanya Permet i bloqueja els anuncis.
  2. A la barra lateral, fes clic a Amfitrió de YouTube.
  3. Fes clic a la secció Categories sensibles que hi ha a la part superior de la pàgina.
  4. Canvia l'opció Bloquejada/Permesa per activar les categories que hi ha a la part inferior.

Els canvis es desen automàticament en seleccionar-los i es mostren al canal en un termini de 24 hores.

Obtén més informació sobre les categories d'anuncis sensibles.