Permetre anuncis de categories sensibles als vídeos i canals de YouTube

Pots activar les categories d'anuncis sensibles al teu canal i permetre que els anuncis d'aquestes categories es mostrin al costat dels teus vídeos de YouTube. Activar aquestes categories és voluntari i pot ajudar a augmentar els ingressos aprofitant la demanda dels anunciants.

Per permetre els anuncis de categories sensibles, segueix aquests passos:

1. Inicia la sessió al teu compte d'AdSense per a YouTube.
  2. A la part superior esquerra, fes clic a Menú.
  3. Fes clic a Controls de bloqueig > AdSense per a YouTube.
  4. A la pàgina Tots els canals, fes clic a Gestiona les categories sensibles.
  5. A la part inferior, utilitza l'interruptor Bloquejat/Permès per activar les categories.

Els canvis es desen automàticament en seleccionar-los i es mostren al canal en un termini de 24 hores.

Obtén més informació sobre les categories d'anuncis sensibles.