Pràctiques recomanades per penjar contingut a Dropbox SFTP

Aquestes funcions només estan disponibles per als partners que utilitzen el Gestor de continguts de YouTube per gestionar el seu contingut protegit per drets d'autor.

Segueix aquestes directrius per penjar contingut (metadades i fitxers de referència) a Google.

Crear una carpeta única per a cada lot de pujada

Tots els fitxers que publiquis al teu dropbox han d'estar en una carpeta. Google ignora els fitxers de la carpeta arrel del dropbox, inclosos els fitxers delivery.complete.

Per evitar possibles conflictes amb els noms, et recomanem que creïs una carpeta cada vegada que publiquis contingut i que incloguis una marca de temps o un identificador incremental al nom de cada carpeta. La marca de temps o l'identificador són una bona manera de fer un seguiment dels lots de pujada.

Utilitzar lots petits

Crea diversos lots petits en lloc d'un sol lot gran. En general, et recomanem que pengis tots els fitxers d'un recurs alhora. Si utilitzes un dropbox, crea un directori i un fitxer delivery.complete independents per a cada recurs.

No es tarda més a processar deu lots amb un recurs cadascun que un sol lot amb deu recursos. Tot i això, és més ràpid processar cada lot individualment i si falla una pujada, només afectarà el recurs problemàtic.

La mida màxima recomanada per a un lot de pujada és de 100 recursos. El fitxer de metadades (CSV o XML) no pot superar els 10 MB.

Incloure tots els fitxers de referència

Assegura't que els noms dels fitxers a què es fa referència al fitxer CSV o XML de metadades coincideixin amb els fitxers que penges, incloses les extensions de fitxer. Si els noms no coincideixen o si falta algun fitxer de referència, fallarà la pujada.

Suprimir les carpetes dels lots penjats correctament des del teu dropbox

El teu dropbox és una zona d'emmagatzematge temporal per penjar contingut. No està pensat per emmagatzemar contingut a llarg termini. Suprimim automàticament els fitxers que hi són des de fa més de 45 dies. Et recomanem que suprimeixis les carpetes i els fitxers d'estat dels lots penjats correctament.

El subdirectori failed_packages del compte de dropbox conté fitxers que no hem pogut penjar correctament. Revisa'ls per corregir els problemes que han causat l'error en la pujada i, a continuació, mou-los a la carpeta d'un lot de pujada nou. Tornarem a processar els fitxers quan afegeixis el fitxer delivery.complete a la carpeta.