Felsöka inloggningsproblem på smart-tv:ar, streamingenheter och spelkonsoler

Om du inte kan logga in på YouTube på någon enhet, inklusive en dator, följer du anvisningarna för att återställa Google-kontot.

Den här artikeln innehåller tips om hur du löser problem med att logga in på din YouTube-kanal på olika enheter, inklusive

• smart-tv:ar
  • streamingenheter
  • mobila enheter
  • spelkonsoler.

Innan du börjar: Starta om enheten. Det här löser ofta de flesta problemen snabbt.

Felsökning för mobila enheter

Felsöka för smart-tv:ar, streamingenheter och spelkonsoler

• Se till att du har den senaste versionen av YouTube-appen.
  • Se till att du loggar in med ett Google-konto.
  • Återställ YouTube-appen (i Inställningar). Om du är inloggad loggas du ut.
  • Kontrollera att konsolen stöds.