Felsöka problem med inloggning på mobila och andra enheter

Den här artikeln hjälper dig som kan logga in på din YouTube-kanal på datorn, men inte på din mobila enhet, smart-tv eller spelkonsol.

Om du inte kan logga in på youtube.com på någon enhet ska du följa anvisningarna för att återställa Google-kontot.

Innan du börjar: Starta om enheten. Det här löser oftast de flesta problemen snabbt.

Felsökning för mobila enheter

Felsökning för TV

YouTube på Apple TV

Smart-tv

• Om du inte kan logga in på YouTube-appen kanske din smart-tv inte har en version av YouTube-appen som saknar stöd.
  • Smart-tv kan bara köra appar från tillverkaren. Du kan inte ändra eller uppdatera apparna på din TV. Kontakta TV-tillverkaren om du behöver hjälp.

YouTube på Android TV eller Blu-Ray-spelare

• Skriv något annat i fältet för användar-id/användarnamn:
    • Skriv din fullständiga e-postadress (t.ex. youtubesupport@gmail.com).
    • Skriv e-postadressen utan @gmail.com (t.ex. youtubesupport).
  • Använd samma lösenord som till skrivbordsversionen av www.youtube.com.
  • Du kan behöva välja ett appspecifikt lösenord för att ge appen eller enheten åtkomstbehörighet till Google-kontot.
  • Kontakta enhetstillverkaren eller programvarans utvecklare om du behöver mer hjälp.

Felsökning för spelplattformar

• Se till att det finns stöd för plattformen. Du kan använda YouTube-appen på Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, PS4 och Wii U.
  • Se till att du använder rätt aktiveringskod. Följ anvisningarna för att hitta aktiveringskoden och logga in.