Inlogproblemen op smart-tv's, streamingapparaten en gameconsoles oplossen

Als je op geen enkel apparaat kunt inloggen bij YouTube, ook niet op je computer, volg je de instructies om je Google-account te herstellen.

In dit artikel vind je tips om problemen met inloggen op je YouTube-kanaal op verschillende apparaten op te lossen, waaronder:

• Smart-tv's
  • Streamingapparaten
  • Mobiele apparaten
  • Gameconsoles

Voor je begint: Start je apparaat opnieuw op. Dit is vaak een snelle manier om problemen op te lossen.

Problemen met mobiele apparaten oplossen

• Check op Google Play of je de YouTube-app hebt geüpdatet naar de nieuwste versie.
  • Verwijder de app en installeer deze opnieuw op je apparaat (zelfs als je de nieuwste versie hebt).
  • Zorg ervoor dat je een Google-account gebruikt om in te loggen.
  • Voeg je Google-account toe aan je mobiele apparaat aan de hand van de instructies voor Android-apparaten.

Problemen met smart-tv's, streamingapparaten en gameconsoles oplossen

• Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van de YouTube-app hebt.
  • Zorg dat je ingelogd bent met een Google-account.
  • Reset de YouTube-app (via Instellingen). Als je ingelogd bent, word je hiermee uitgelogd.
  • Check of je console wordt ondersteund.