Problemen met inloggen op mobiele en andere apparaten oplossen

Gebruik dit artikel om problemen met inloggen op je YouTube-kanaal op te lossen. Dit artikel is van toepassing als je wel kunt inloggen op je computer, maar niet op je mobiele apparaat, Smart TV of gameconsole.

Volg de instructies om je Google-account te herstellen als je op geen enkel apparaat kunt inloggen bij youtube.com.

Voor je begint: Start je apparaat opnieuw op. Dit is een snelle oplossing voor veel problemen.

Problemen met mobiele apparaten oplossen

Problemen met tv's oplossen

YouTube op Apple TV

Smart TV's

• Als je niet kunt inloggen bij de YouTube-app, heeft je Smart TV misschien geen ondersteunde versie van de YouTube-app.
  • Op Smart TV's kun je alleen apps gebruiken die door de fabrikant zijn geleverd. Je kunt de apps op je tv niet wijzigen of updaten. Neem voor ondersteuning contact op met de tv-fabrikant.

YouTube op Android TV of Blu-ray-spelers

• Vul in het veld 'User ID/Gebruikersnaam' iets anders in:
    • Geef je volledige e-mailadres op (bijvoorbeeld: youtubesupport@gmail.com).
    • Geef je e-mailadres op zonder het gedeelte @gmail.com (bijvoorbeeld: youtubesupport).
  • Gebruik het wachtwoord dat je ook gebruikt voor de desktopversie van www.youtube.com.
  • Je moet misschien een speciaal app-wachtwoord instellen om de app of het apparaat toegang te geven tot je Google-account.
  • Neem voor verdere ondersteuning contact op met de apparaatfabrikant of softwareontwikkelaar.

Problemen met gameplatforms oplossen

• Controleer of het platform wordt ondersteund. Je kunt de YouTube-app gebruiken op Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii en Wii U.
  • Zorg ervoor dat je de juiste activeringscode gebruikt. Volg de instructies om de activeringscode te vinden en in te loggen.